maanantai 6. heinäkuuta 2015

Hypecon 27.6.2015Hypecon oli jälleen Hyvinkäällä, tällä kertaa kuitenkin uusissa tiloissa kaupungintalolla ja viereisellä Takomolla. Uudet tilat toimivat hyvin ja vetivät ainakin enemmän porukkaa kuin edellisinä vuosina. Silti välillä tuntui hölmöltä seilata kahden eri rakennuksen väliä. Myyntipöytäsali/taidekuja kävi myös välillä ahtaaksi, kun se oli ainoa kulkutie ohjelmasaliin ja Blackboxiin, missä siis pidettiin mm. kaikki cosplayohjelmat.

Ohjelmalehtinen, jossa ei muuten ollut ohjelmakartta keskiaukeamalla >:(

 Ohjelmasta sen verran, että emme coniseurani kanssa löytäneet siitä oikein mitään muuta kiinnostavaa kuin cosplayohjelmat. Vähäisestikin kiinnostavat ohjelmat olivat juuri niiden kanssa päällekkäin, joten emme sitten menneet katsomaan mitään puheohjelmaa.

Cosplayohjelmat olivat kyllä senkin puolesta sitten ihanaa viihdettä päivälle. Seurasimme noin puolet FFFightista ja sen jälkeen cosplaydeittiä ja cosplaykilpailua. Innostuin jopa osallistumaan cosplaydeittiin, cossasin siis Aryaa. Cosplaykilpailu toteutettiin Hall Cosplayna, mikä toimi hyvin ja conipaikalta oli löydettykin upeita asuja. Onnea kaikille voittajille!

Muu conipäivä kului mm. rytmipelejä hakatessa(Ihanaa, että nekin oli saatu mukaan!), myyntipöytäsalia/taidekujaa kiertäen ja katsellen. Kyllähän sieltä tarttuikin mukaan mm. Shingeki no Kyojinin kaksi ekaa suomipokkaria + juliste. Tai Titaanien sodaksi sitä kai nyt pitäisi kutsua? Tässä vielä kuvia ostoksistani:

Ekat suomipokkarit ~ Näiden mukana tuli myös juliste, joka ei kyllä tule mahtumaan enää mun seinille XD. 

Sansa -popupfiguuri. Tää on vielä niin hieno versio ~~ 

Cosplaykilpailun jälkeen kävin kotona kääntymässä. Näin ei voi kyllä sanoa mistään muusta conista :D. Ihanaa, kun on ainakin kerran vuodessa con näin lähellä kotia. Suuntasin takaisin Hypeconiin illan keikkojen alkuun mennessä. Esiintymässä oli Faek, Crossline ja Polygon Black. Illalla oli paikalla aika vähän katsojia ja oli helppoa tanssia eturivissä. Kesken keikkojen muutama tuttuni tuli sattumalta seuraksi joraamaan, joten kiitos teille! Näistä bändeistä videopelimetallia soittava Polygon Black oli paras jo pelkästään upeiden taustavideoidensa vuoksi. Oli vaikeaa katsoa videoita ja jorata samaan aikaan. Hauskaa oli!


Sorry not going to translate this. I went to a small con near where I live. I cosplayed as Arya again and had fun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti