sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Hobitti 2, One piece 731 ja Blogi 1

Hobitti – Smaugin autioittama maa
The Hobbit – The desolation of Smaug

Kävin katsomassa tämän torstaina, jota ennen pika luin Hobitin uudestaan, niin kuin tein ennen ensimmäistäkin elokuvaa. Yritän olla spoilaamatta elokuvaa. Tästä elokuvasta todellakin näki, että se oli trilogian keskiosa. Se alkoi tapahtumien keskeltä ja loppui aivan kesken. Se ei kuitenkaan tarkoita etten olisi pitänyt siitä. Pidin paljonkin. Erityisesti tykkäsin kaikista örkkejä vastaan käydyistä taisteluista. Niin kuin jo aiemmin twiittasin, että olisin voinut katsoa yhden kokonaisen elokuvan pelkästään Legolasin tappelua örkkejä vastaan. Itse olen hirveän taipuvainen vertaamaan elokuvaa aina kirjaan, mutta Hobitin kohdalla en enää koe sen olevan niin tarpeellista. Tämä oli niin mahtavaa fantasiamättöä, että en jaksa odottaa trilogian päätösosaa. Joskin ihmettelen miten kolmanteen osaan saadaan muutakin kuin tappelua, kun lähes koko kirja käytiin läpi jo tämän elokuvan loppuun mennessä. Loppuun vielä fanityttöilyt: Legolas <3 >w< ja Kili <3 OwO asdfghjklöä.

I went to see The Hobbit on Thursday (its premiere was Wednesday). Before that I read The Hobbit again as I did last year before the first movie. I try not to spoil the movie. You could see that this movie was the second one in a trilogy. It started in the middle of the plot and ended really in the middle of the story. That doesn’t mean that I didn’t enjoy it. I really did. Especially I liked all the fighting against orcs scenes. As I tweeted earlier I could have watched a whole movie of Legolas fighting the orcs. I have a habit of comparing the movie to the book always, but now with the Hobbit I don’t have to do that anymore. This was so awesome fantasyepicness, that I can’t wait for the third part. I have to wonder how they could get something else than fighting into the third part, because almost the whole book was already in these two movies. Fangirling to the end: Legolas <3 >w< and Kili <3 OwO I have no words.


Eilen olin jouluostoksilla vielä viimeistä kertaa. Löysin sitten itselleni ihanan paidan. Eilen me myös leivottiin joulupipareita ja olen muutenkin kuunnellut jouluradiota aika paljon. Lisäksi töissä eli koululla saan kuunnella lasten jouluesityksiä ja lauluja. Kyllästynköhän tähän jo ennen joulua XD.

Yesterday I went Christmas shopping for the last time. I found this shirt for me and I love it. Yesterday we also baked Christmas cookies and I’ve been listening to Christmas radio a lot lately. On top of that I get to hear children Christmas performances at work place a.k.a. school. I wonder if  I’m gonna get enough of this before Christmas XD.

Tän paidan helma on takaa pidempi kuin edestä.
This shirts helm is longer of the back than the front.


One Piece 731

Okei, nyt jos et ole lukenut mangaa tänne asti älä lue tästä eteenpäin, sillä spoilaan. Tämä luku oli epicein pitkään aikaan. Ei voi sanoa muuta kuin kunnioitan Odan tarinankerronta ja piirtämistaitoja suuresti. Jotenkin arvasin jo ajat sitten, että Sabo on elossa, mutta nyt sain melkein saman reaktion kuin Luffy asiasta. Olihan siitä vihjattu jo aikaisemmin kun näytettiin Acen hautaa, jolla oli sakepullo ja kolme kippoa. Muutenkin manga on nyt niin jännässä kohtaa, että ei jaksaisi odottaa seuraavaa lukua.

Ok, Now if you haven’t read the manga this far don’t read ahead of this, because I’ll spoil. This chapter was the most epic in a long time. I can only say that I respect Oda so much as a writer and drawer. Somehow I guessed a long time ago that Sabo was alive, but still I had almost the same reaction as Luffy. Well it was hinted earlier When Ace’s grave was shown and there were Sake bottle and three cups. On the whole the manga is in a really exciting point at the moment. I can’t wait for the next chapter.

Kun Luffylla on tällainen ilme, valmistaudu johonkin mieltäräjäyttävään.

Blogista
About this Blog

Ensi viikolla tulee vuosi täyteen siitä, kun aloitin tämän blogin kirjoittamisen. Tuntuu, että osittain vuosi on mennyt kamalan nopeasti. Päätin kuitenkin, että ensi viikolla on luvassa blogin juhlapostaus, joten annan teille lukijoille vapaat kädet kysyä minulta mitä haluatte. Kysymykset voivat liittyä tähän blogiin, minuun, kaikkiin fandomeihin, joita seuraan tai oikeastaan mihin vaan.


Next week it is this blogs one year birthday. I can’t believe it has been an year, time goes by so fast. I decided to make a celebration post next week, so I’m gonna give you readers free hands to ask about anything you want. Questions can be about this blog, me, my fandoms or really about anything else. 

Now Playing: Miyavi - Horizon
1 kommentti:

  1. En tiedä, oletko jo maininnut sen täällä blogissasi (ja jos olet, niin olen sokea enkä ole huomannut), mutta semmoista minä haluaisin kysyä, että miksi aloitit blogin pitämisen. Tai mistä se idea tarkalleen ottaen tuli, että päätit pistää blogin aluilleen? Muuta kysyttävää en nyt oikein keksi tähän hätään... ^^'

    VastaaPoista