lauantai 30. marraskuuta 2013

Marraskuun viimeisen päivän kunniaksi

Eli haastetta luvassa. Olen tehnyt tämän haasteen jo aiemmin tänä vuonna, mutta nyt iski inspis tehdä se uudestaan. Sain tämän haasteen Bogeylta.

Haasteen säännöt:

1. Jokaisen pitää kertoa 11 asiaa itsestään
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen
3. Täytyy keksiä 11 uutta kysymystä
4. Täytyy valita 11 bloggaajaa
5. Täytyy kertoa kenet on haastanut
6. Ei takaisin haastamista

Ensin ne yksitoista asiaa minusta:
 1. Onnennumeroni on 2. Olen laskenut sen sillä hienolla syntymäaika tekniikalla.  
syntymäaikani: 23.10.1994
joten 2+3+1+0+1+9+9+4 = 29
2+9 = 11
1+1= 2
 1. Huoneessani on kaksi kirjahyllyä, joista toinen on pyhitetty pelkästään Pottereille ja sen sivukirjoille ja muille Potteriin liittyville kirjoille. Isompi hylly on sitten puoliksi täynnä mangaa ja puoliksi muita kirjoja. Mutta minulta loppuu jo nyt tila kirjahyllyistäni.
 2. Lapsena minulla ja siskollani oli tapana askarrella toisillemme joulukalenterit joihin piirsimme kaikki kuvat yms. Tällä viikolla tein sitten kolme joulukalenteria, jotka vein töihin eli ala-asteelle luokkiin availtaviksi.
 3. Meillä on koira nimeltä Atte, joka on sekarotuinen, mutta näyttää ihan labradorinnoutajalta.
 4. Minulla on hyvä nimimuisti. Leirillä isotellessa opin kaikkien nimet yleensä keskiviikkoon mennessä. Ja vähän aika sitten yllätyin kun opin noiden koululaisten nimet noin puolessatoista kuukaudessa sinne kouluun töihin menosta. (huom. se koulu on pieni n. 90 oppilasta)
 5. Olen materialisti. Tykkään kerätä kaikenlaista: lempikirjojani ja mangaa on jo hyllyt täynnä ja muutenkin tykkään tavarasta XD.
 6. Nykyään ostan Anime lehden aina, ehkä voisin alkaa jo tilaamaan sitä…
 7. Tällä hetkellä odotan eniten Hobitin toista osaa.
 8. Toiseksi eniten odotan Game of Thronesin viidennen kirjan, Lohikäärmetanssin suomennosta.(Sen piti ilmestyä ennen joulua mur…)
 9.  Seuraan @JoulupukkiOikea a twitterissä, koska parhaat jutut
 10.  Tilasin lähes kaikki joululahjani itse, koska niitä ei saa kaupoista ja vaan mä meijän perheestä tiiän mistä ne kannattaa tilata XD.

Haatajan kysymykset:
1.     Mikä oli paras tv-ohjelma mielestäsi, kun olit lapsi ja mistä syystä?

Hmm… Kun aloin oikein miettiä tätä siitä tulikin yllättävän vaikeaa. Niitä on nimittäin monta. Ihan pienenä siis ennen kouluikää se oli varmaankin Vili Vilperi. Kouluikäisenä tuli sitten Pokémon ja Digimon, joista jälkimmäinen on kyllä parempi, mutta Pokémonkortteja oli vaan kerättävä. Sitten vielä vähän vanhempana tuli Sailor Moon. Animet on vaan parhaita XD. 2. Mikä on paras kirja, jonka olet koskaan lukenut?

Tämä onkin sitten jo helpompi kysymys. Harry Potter ja kuoleman varjelukset. Paras päätös parhaalle kirjasarjalle. Pottereita ei ole vielä onnistunut voittamaan mikään ja epäilen ettei tule voittamaankaan.

3.     Onko sinulla tiettyjä joulunodotusperinteitä, esim. adventtikalenterin hankkiminen?

Juu joulukalenteri on tullut hankittua joka vuosi, joskin niiden määrä on vähentynyt. Parhaimmillaan yhtenä vuonna niitä saattoi olla 5 ja sitten vielä siskon kanssa yhteinen tavarakalenteri. Nyt on vain yksi mutta sitäkin parempi: Fazerin suklaajoulukalenteri. Muita perinteitä on varmaankin joululahjojen paketointi ja piparkakkujen leipominen.

4.     Mikä on pitkäaikaisin harrastuksesi ja kuinka kauan olet sitä harrastanut?

Tanssi. Vähän kaikissa muodoissa. Aloitus 4-5-vuotiaana lastentanssissa, Ala-asteella baletti, sitten nykytanssia ja sen jälkeen show’ta. Sain vähän aikaa sitten todistuksen tanssiopistosta, koska lopetin virallisen harrastamisen. Siinä oli sitten paperilla 13 vuoden tanssihistoria. Olen surullinen kun aika ei riitä enää tanssitunneilla käymiseen, kun avoimen yliopiston luennot menevät päälle.


5. Entäpä unelmaharrastuksesi ja miksi haluaisit aloittaa sen?

Haluaisin aloittaa tanssin jossain vaiheessa uudestaan. Tai no, kyllähän minä itsekseni vapaa-ajallakin tanssin nytkin. Mielenkiintoista olisi alkaa harrastaa para paraa, japanilaista klubitanssia. Toisaalta haluaisin aloittaa myös baletin uudestaan, mutta tulevilla opiskelijatuloilla siihen ei luultavasti olisi varaa.


6. Mikä on sellainen ruoka, jota et vain voi sietää?

Tonnikala. Ei mene missään muodossa. Syön sitä vaan jos muutakaan ei ole tarjolla, mutta ei se silloinkaan hyvää ole. Kaikki muu oikeastaan menee, en ole hirveän nirso.

 1. Jokainen on etevä jossakin. Mistä asiasta sinä olet saanut eniten kehuja?

Eniten kehuja olen saanut varmaan piirtämisestä, mutta en kyllä koe olevani siinä niin kamalan hyvä. Olen saanut kehuja myös cosseistani. Paljon olen saanut kehuja myös vaatteista yleensä, mutta niitä en ole itse tehnyt joten en tiedä lasketaanko sitä tähän :D.  

 1. Jos saisit jonkin supervoiman käyttöösi, millainen supervoimasi olisi?

Haluaisin taikavoimat, koska ne nyt mahdollistaa aika paljon, mutta ne nyt eivät ole varsinaisesti supersankarivoima. Jos en saa valita taikavoimia niin sitten Haluaisin osata lentää ja sellaiset upeat siivet samalla tai sitten lukea ajatuksia. 

Tuollaiset siivet :3


 1. Oletko ikinä joutunut oppimaan mitään kantapään kautta? Jos olet, niin mitä?

Varmaan montakin asiaa lapsena, mutta ei kyllä tule mieleen mitään esimerkkiä just nyt.

 1.  Jos voisit olla päivän ajan kuka tahansa muu, kuka haluaisit olla ja mitä tekisit hänenä?

Tähän on niin monta vaihtoehtoa. Voisin olla Emma Watson ja viettää vain normaalin arkipäivän hänenä, tai sitten An Cafen Miku, tai J.K Rowling voisi olla myös mielenkiintoinen. Jos saisin valita jonkun fiktiohahmon, niin olisin varmaan Hermione, One Piecen Luffy tai Robin. Tai sitten olisi mielenkiintoista vaihtaa rooleja jonkun perheenjäsenen kanssa päiväksi.

 1. What is your guilty pleasure? (olisiko se nyt suomeksi parhaiten sanottuna: "Paheesi?")

Hmmm… Joskus se oli kynsien pureskelu, mutta nykyään tämä tapa on lähes kitkeytynyt.

Minun kysymykset Haastettaville:

 1. Miten sait jonkun arvistasi?
 2. Mikä on lempi jätskimakusi?
 3. Viimeisin asia mitä joit?
 4. Viimeisin tv-ohjelma jota katsoit?
 5. Millainen auto sinulla on? Jos sinulla ei ole autoa, vastaa millaisen auton haluaisit?
 6. Viimeisin ostamasi asia?
 7. Pidätkö käsialastasi?
 8. Onko sinut nimetty jonkun mukaan? (ihmisen, asian yms.)
 9. Soitatko mitään soitinta?
 10. Kuinka pitkä olet?
 11. Mitä teit ennen kuin kirjoitit vastauksia näihin kysymyksiin?


Haastan kaikki blogini lukijat! (paitsi Bogeyn, jota ei voi haastaa uudestaan XD)

Sorry, But I'm not going to translate this.


2 kommenttia:

 1. Kivat vastaukset! (: Itsekin piti alkaa pukkia seurata Twitterissä XDD Tämän takia... Ja mullakin on muuten Fazerin suklaajoulukalenteri! ;3 Odotan innolla, että pääsen avaamaan...

  Ja kivat kyssärit keksit ;DD Minua oikeen erikseen kielletään vastaamasta niihin... xD Mrr...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, aattelin ettet haluu samaa haastetta enää uudestaan tehdä :D Joo heti aamulla ekana tänään avasin kalenterin luukun :3 ja siel oli vielä mun lempparisuklaata, sitä vadelmatäytteistä :D

   Poista