sunnuntai 25. elokuuta 2013

Paint. Paint. Dye it to pink!SuG - Pink Masquerade

Tälläkään viikolla en saanut aikaiseksi kirjoittaa kuin vasta nyt. Ja tälläkin viikolla aikani on kulunut Greyn anatomiaa sekä muita tv-sarjoja katsellessa. Olen katsonut myös paljon animea, josta lupaan postauksia myöhemmin, kunhan sarjat loppuvat tai saan katsottua ne loppuun. (Minun animelistani löytyy muuten *täältä*. Linkki on myös tuossa vieressä.) Lupaan postauksia myös kirjoista, joita olen lukenut tässä kuussa ja niistä joita luen vielä, kunhan kuu loppuu. Tulossa on myös cosplaypostauksia Namin edistymisestä ennen Traconia tietenkin. Ajattelin myös päivitellä noita blogin yleisiä tietoja suht pian, joten paljon juttuja luvassa.
Nyt kun lupailin asiaa seuraavaan kymmeneen postaukseen, niin tässä tämän viikon juttuja.

Even this week I didn't get myself to write until now. And this week also my time was spent watching Grey’s Anatomy and other TV-series. I've also watched a lot of anime, of which I am going to write about later after the series end or I've watched them. (My anime list can be found *here*. The link is also on the sidebar.) I also promise posts about books I've been reading this month and those I plan to read soon before the month ends. Also I’ll be writing about cosplay, making Nami, before Tracon. I also planned to update the blogs general info soon, so a lot of things to come. And now, that I've promised topics for the next ten posts, here’s some of this weeks things.

 Perjantaina ja lauantaina olin Helsingissä shoppailemassa ja viettämässä yöelämää ystävieni Liljan ja Rosan kanssa. Juhlistettiin koulun/töiden ja arjen alkua. Tässä vähän tavaraa mitä ostin:

On Friday and Saturday I was in Helsinki for shopping and partying in the night with my friends Lilja and Rosa. We celebrated the beginning of work/school and the start of weekdays. Here are the things I bought:

Ihanat pandakorvikset :3Olen hirveä korvisfriikki. En ole tarkkaan laskenut paljon niitä omistan, mutta niitä on PALJON. Tykkään käyttää korviksia, koska ne sopivat tällaisten lyhyiden hiusten kanssa hyvin. Minulla ei onneksi ole nikkeliallergiaa niin kuin yllättävän monella ihmisellä kenet tunnen, joten pystyn hyvin käyttämään kaikenlaisia korviksia. Rihkamakorviksia siis löytyy, mutta omistan tietysti myös kultaisia ja hopeisia ikään kuin juhlavampia korvakoruja.

I’m a huge earring freak. I haven’t counted how much I own them but I own the a LOT. I like to wear earrings, because they go with my short hair well. I own a lot of trinkets but also golden and silver for more formal things.

Kaksi hiuspantaa glitteristä

SuG has returned!Ihana uusi promokuva  <3
I love this new promo pic >.<


SuG on yksi top 3- bändeistäni J-rockin saralla. Siis yksi kolmesta joita kuuntelen eniten. (Ne kaksi muuta: An Cafe ja The GazettE). Kuuntelen kyllä muutakin J-rockia, mutta nämä ovat yleisimmät. Ja nyt siis SuG vihdoin palasi tauolta, jolle jäi aiemmin tänä vuonna, juuri uuden sinkun julkaistuaan. Nyt toivon vain, että hekin tekisivät maailmankiertueen :3.

SuG is one of my three favorite bands in the area of  J-rock. I mean one of the three I listen the most. (The other two: An Cafe and The GazettE). I listen to other J-rock also, but these are the commonest. And now SuG is back from the hiatus, which they were on since this spring just when they released a new single. Now I only hope they’ll make a world tour :3.


7 kommenttia:

 1. Aivan supersuloiset etenkin nuo panda-korvikset~ ^^ Ja tykkään tuosta Sugin biisistä, jonka olet laittanut tuohon loppuun ja tykkään Sugista muutenkin - musta niillä on ihanan omaperäistä musaa ;3 Mutta kuolin tuolle Engrishille tuossa videon alussa xDDD En tajunnut sanaakaan tuosta puheesta ainakaan kertakatsomalla ja puhetahti oli luonnottoman laginen ja kaikkea... On se niin söps, että japanilaiset yrittää mutta joskus tuntuu, että ne eivät edes yritä kunnolla mitä englannin puhumiseen tulee... xD Ymmärtävätkö ne keskenään tuota...? Anteeksi, olen hirmu ilkeä... Ja kauhea vihaaja. Jotenkin en vaan kestä huonoa ääntämystä yhtään. Noh, osaavat jotkut japanilaiset artistit ääntää enkkua ihan kiitettävästi, mutta suurin osa ei... ;/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin repeen joka kerta ku kuulen ton videon alun XDD. Joo, japanilaisten Engrish on kyllä kauheeta kuunneltavaa välillä.Varsinkin jos haluis saada siitä jotain selvää. Tuossa Pink masqueradessakin on osa sanoista enkuksi, mutta en minä edes erota niitä kaikkia englannin kielisiä kohtia juuri huonon ääntämisen takia.

   Poista
  2. Jep, niinpä... Lauluissa se tosiaan on yllättävää, kun joskus menee piruttain lukemaan niitä lyriikoita ja on sillain "aijaa, tässä lauletaan englanniksikin joitain kohtia... O___O " Yksi parhaimmista (pahimmista) esimerkeistä on vaikkapa Mirai Nikki -animen toinen op. En ole sitä animea oikeastaan katsonut (yksi kaveri haukkui sen niin lyttyyn, etten ole päättänyt sitä kokeilla...), mutta tykkään älyttömästi siitä 2nd openingista - sen biisin sävelestä ja lyriikoista ja laulajan äänestä - mutta sanoista ei vaan tahdo saada yhtään mitään tolkkua! Jos se laulaja osais ääntää ne sanat oikein ja huolellisemmin, niin se olis aivan täydellisen ihana kappale. En muuttais siinä mitään. Huono ääntämys vaan tavallaan pilaa sitä, kun ne lyriikat on kuitenkin siistit, niin niistä olis mukava saada selvääkin ;D

   Poista
 2. Just tota tarkotan. Mä oon kattonut Mirai Nikkin ja se oli aika keskiverto kamaa, se koukuttaa ainakin siinä alussa ideallaan. Mutta niistä sanoista ei kyllä saa selvää.
  Tuli muuten mieleeni juuri Naruton (ei-shippuuden) eka ending-kappale, joka myöskin lauletaan englanniksi. Se on kuitenkin onnistuneesti äännetty verrattuna japanilaisten yleiseen englannin ääntämiseen. Voisi toimia tuon Mirai Nikki -openingin vastakohtana ääntämyksen perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä tiedän, mistä biisistä puhut, kun tuohon Narutoon viittasit.. (en ole Narutoa katsonut, mutta jotkin niistä endingeistä ja openingeista ovat tuttuja, koska eräs kaveri on tai ainakin on ollut kova narutardi ja hänen ansiostaan tiedän noita...) En sitten tiedä toisaalta pitäiskö tuo Mirai Nikki joskus katsoa itsekin, kun poikaystävä taas kyllä kehui sitä ihan hyväksi vaikka kaveri puolestaan sitä haukkui... ;D Sivistykseksihän sen voisi tietysti aina katsoa, mutta haluaisin katsoa sarjoja, jotka oikeesti koukuttaa ja vetoavat muhun enkä vaan katsella mitä hyvänsä sarjoja pelkästään sen vuoksi, että ne on tunnettuja ja sit tietäis itsekin jtn, kun ne kattois... Vaikka ne ei yhtään siis kiinnostais tai nappais (vähän pakotettu olo mm. Free!:tä katsoessa xD ootko katsonut?) Mutta op-kappaleiden perusteella Mirai Nikki vaikuttaa kyllä mun tyyliseltä, muutoin en sitten tiedä...

   Poista
  2. Kyl mä luulen että ainakin ton koukutuspuolen kautta Mirai Nikki olisi kattomisen arvoinen, koska se on yksi niistä jutuista mitkä siinä sarjassa toimii.

   Ja Freetäkin olen katsonut, kun halusin tietää millainen sarja on kyseessä, kun olen jostain syystä huomannut paljon juttua siitä. Kitjotankin siitä varmaan täs blogissa myöhemmin, kunhan se loppuu.

   Poista
  3. Tjaa-ah, no jos sitä aikaa liikenis sille Mirai Nikkillekin, niin ehkä katson sitä sitten ainakin niin kauan, kun mielenkiinto pysyy yllä... ;3

   Mullekin se Free! tunki joka tuutista, tumblassa ei vaan päässyt siitä eroon ja se hypetyksen määrä oli aivan käsittämätön... ;D Oli pakko sitten kokeilla itsekin, onko se nyt minkään veroinen. En odottanut liikoja, enkä myöskään saanut yllättyä mitenkään positiivisesti. I watch it for the plot my butt xD Minusta siinä on vähän mitään sanomaton juoni (ei ainakaan omasta mielestäni järin kiinnostava ja hahmot on aika stereotyyppisiä ja latteita...), mutta kuka tietää, ehkä siinä voi tulla vielä jtn suurta draamaa ja paljastuksia ja vaikka mitä kiinnostavaa... Yritän olla avoimin mielin ja jatkaa katsomista, vaikka pientä pakkopullaa se on ollut, kun ei ole kovastikaan mielenkiintoa... ;D Mutta kirjoittele ihmeessä jotakin siitä sarjasta tänne, kunhan se päättyy - kiinnostaa lukea, mitä sinä olet siitä mieltä.

   Poista