lauantai 27. heinäkuuta 2013

Laiskottelua level 9000

Tuntuu siltä etten oo kirjottanu tätä blogia ikuisuuteen, vaikka oikeasti siitä on n. puolitoista viikkoa. Tää aika tässä välissä on vaan mennyt mulla niin paljon lomailuksi, että aika kulkee hitaasti. Tää postaus on nyt cathing up mitä on tapahtunut tässä välissä.

It feels like I haven’t written anything to this blog in a long time, but really it’s about one and half weeks. The time has gone by slowly, because I've been on a proper vacation. This post is a catch up of what has happened during this time.

Tämä kertoo kaiken tästä viikosta.
This pretty much sums up this week.

Sunnuntaina oli Elämännokan riparilaisten konfirmaatio ja tällä kertaa pääsimme jopa kahden riparilaisen juhliin, kun hiihtoloma leiriltä kukaan ei kutsunut. Onneksi ei ollut hirvittävän kuuma päivä, koska kirkossa olisi tullut kuuma, kun se on niin pieni.

On Sunday I had the confirmation of the people in the camp and this time we even got to go to two parties after that. Last time we just went home. Luckily it wasn’t so hot that day, because we would have been so hot in the church because it’s so small.

Tämän viikon olen laiskotellut kotona. Aika on mennyt sinkkuelämän katsomiseen, koska pikkusiskoni osti sen boxin, Sims 2 pelaamiseen, johon jäin taas koukkuun sekä kirjojen lukemiseen ja kotitöiden välttelyyn.

During this week I've been resting at home. The time has gone into watching sex and the city, because my sister bought the box, playing Sims 2, which I got hooked on again, reading books and trying to get out of doing housework.Tein myös profiilin goodreadsiin aiemmin. Lisäsin tuohon blogin sivuun myös gadgetin sen updateista ja yritin lisätä twitterinkin mutta en osannut. Voiko joku paremmin tietävä neuvoa miten twitterfeedin saa tuohon?

I also made a profile to goodreads earlier. I put it on the side of this blog and I tried to put twitter also, but didn’t know how. Can someone help me?

Keskiviikkona sain Traconin rannekkeen postissa, eli seuraava coni johon olen menossa, on se. Cosplaysuunnitelmat Traconiin ovat vielä täysin suunnitteluvaiheessa, koska en osaa päättää kahden eri hahmon välillä, että kumman teen vai teenkö kummatkin. Ongelma on myös se, että riittäkö aika kummankin tekemiseen. Kummallakin hahmoista on nimittäin suht vaikea proppi (siis vaikea tällaiselle aloittelijalle kuin minä), joiden kanssa saattaa myös tulla ongelmia, mutta joka tapauksessa teen molemmat jossain vaiheessa. Kirjoitan näistä lisää, kunhan saan päätettyä miten päin teen ja mitä.

On Wednesday I got my bracelet for Tracon, so the next con I’ll be going to is that. It’s in September in the city of Tampere. My cosplayplans for Tracon are still in my head, because I can’t decide between two characters, or if I should do them both. The problem is also if I have time to do both. Both of the characters have slightly hard props (well, at least hard for a beginner like me), which can be a problem too. Anyway, I’m gonna make them both some day. I’ll write more about this when I decide what I’m gonna do.Eilen kävin kampaajalla. Hiukset ei muuttuneet hirveesti, mutta tässä kuitenkin kuvaa.

Yesterday I went to hairdresser. My hair didn't change that much but here’s a few picture.
 Tänään olin katsomassa elokuvan Itse Ilkimys 2. Se oli todella hauska. Nykyään huomaa kuinka lasten elokuviin on ripoteltu myös juttuja joita tajuaa vain aikuiset, mutta siis nauroin läpi koko elokuvan. Minionit on parhaita. Huomenna lähden mökille ystävieni kanssa ja palaan perjantaina. Tästä tulikin aika lyhyt postaus.

Today I went to see the movie Despicable Me 2. It was really funny. Nowadays it’s nice to notice that they put stuff that only grown ups understand to children movies. I laughed through the movie. Minions are the best. Tomorrow I'll be going to our summer place with my friends and I'll be back on Friday. This became a short post.


Now Playing:

SuG – Howling MagicEi kommentteja:

Lähetä kommentti