keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Penkkarit, Frostbite ja Hiihtoloma ( 2/2)

Frostbite

Viikonloppu 16-17. päivä kului minulla Desucon Frosbitessa. Kolmas conini, ensimmäinen cossini.

My weekend 16-17 of february went in Desucon Frostbite. My third con, my first cosplay.Ranneke, ohjelmalehtinen ja  4pkt pockyja
My wristband, the program note and 4 packets of Pocky's


Lauantaina lähdin aamulla Lahtea kohti siinä puoli yhdeksän aikaan ja perillä olin ystäväni kanssa vähän ennen kymmentä. Ihan ekaksi menin heittämään Hermione –cossin päälle.

On Saturday morning I left to Lahti and I was there about 10a.m with my friend. The first thing I did was to change to my Hermione Cosplay.Hermione oli ensimmäinen cosplayni koskaan, mutta olin suunnitellut pukeutuvani joku päivä Hermyksi jo ennen japani-innostustani. Suunnittelin siis asua jo ajat sitten abien päiväksi ja sitten joskus viime vuoden kesällä tajusin, että Abien päivä ja Frostbite tulee olemaan samana viikonloppuna, joten päätin sitten tehdä sen Hermionen vihdoinkin.

Hermione was my first cosplay ever, but I’d been planning to dress like Hermione one day, even before my interest in Japan started. I planned the outfit fot senior day and somewhere around last summer I realized that the Abi-day and Frostbite will be on the same week, so I decided to do Hermione at last.Valitsin Harry Potter –hahmoista juuri Hermionen, koska hän on yksinkertaisesti lempihahmoni. Koen olevani samankaltainen hänen kanssaan ja omaavani samankaltaiset elämänasenteet.

I chose Hermione of all the Harry Potter- characters because she is just my favorite character. I feel like I’m on the same level with her and I have the same kind of attitudes in life.

This is my favorite picture of the lot


Olen ollut Harry Potter- fani jo kolmannelta luokalta asti, mutta vasta nyt sain aikaiseksi tehdä aiheesta puvun johon olen oikeasti tyytyväinen. Vaikka tuokaan ei ole aivan täydellinen. Esimerkiksi kaapu on liian lyhyt, mutta se on pientä. Oli kuitenkin mukavaa, kun ihmiset tunnistivat ja oli kiva nähdä myös muita Potter-cosseja.

I’ve been Harry Potter- fan since third grade, but just now I was able to make a costume, that I am happy about. Although it’s not perfect. The robes are too short, but that’s little. It was nice that people recognised me  and it was nice too see other cosplay of Potter, too.  

Anikin kuvapalvelun kuvia  by: Emilia Lahtinen (Harmaa taustaiset)
Eka yaoi-kirjani ikinä <3
My first yaoi -book ever <3

Vähän lisää One piecea, osia joita minulta puuttui
More One Piece, few books that I didn't have yet
Lauantaina kävin katsomassa ohjelmat Asiaa parituksista, Animen adoptiomaat – kulttisuosikit maailmalla, Miehisyystesti ja sen jälkeen seurasin iltabileiden tanssiesityksiä sekä hengailin siellä muutenkin.

One Piece poster that I bought
Another One


Sunnuntaina kiertelin puolesta päivästä asti taidekujaa ja myyntipöytäsalia (rahaa meni XD). Viimeinen ohjelma, jota seurasin oli Pokémon vs. Digimon, joka oli mielestäni paras ohjelmista, joissa kävin.
Kokonaisuudessaan conissa tuntui olevan jotenkin edellisiä vähemmän ohjelmaa. tai sitten siellä oli vähemmän ohjelmaa joka kiinnosti minua henkilökohtaisesti. Oli kuitenkin mukava con. Muita vuoden coneja odotellessa.

I am not going to translate this because it talks about the panels I went to in the con, but I am just gonna say that I had fun and I'm so much poorer now.


Paras yllätys oli kuitenkin yllätysfiguurilaatikosta tullut Ace >.< uwwaahhh <3
The best surprise was Ace-figure that came from a surprise box. uwwaahh  <3

Ace is the Best <3
Laatikko taustalla

Ace kahdessa osassa... Raakaa...
Ace in two pieces... Brutal...

3 kommenttia:

 1. Viude tuo Hermione-cossi, hieno! ;33 Ja hiiiiitsi olisin itsekin halunnut olla Frostissa... Viime conini oli Yamacon, joka oli joskus tuossa syksyllä viime vuoden puolella... Ei ole ollut rahaa tässä hirveämmin tuhlata coneiluun (koska sinne uppoaa rahaa aina ihan väkisin!), eikä pahemmin aikaakaan... Toisaalta voisin ehkä joku kerta lähteä jonnekin vähän pitemmälle coneilemaan, kun on nyt ajokortti ja autokin käytössä - vielä Yamaconin aikaan ei ollut... ;D Mutta juh. Oli pakko kommentoida, kun tuo cossi on niin kiva ;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! ~ Joo oon huomannu tässä jo, että coneihin kuluu PALJON rahaa XD. Mulla seuraava coni mihin meen on varmaan kesä desu :3

   Poista
  2. Yes, vitsi olis itsekin kiva päästä kesän Desuun, mutta enpä tiedä... Juuri nyt tuntuu, että vaatisi liikaa suunnittelua, jos sinne pitäisi päästä (ja on tässä paljon kiireitä muutenkin). Olisi jossain vähän lähempänä se con, niin pääsisi vähemmällä rahankulutuksella ja vaivannäöllä... Mutta hirveästi kyllä tekisi mieli päästä johonkin coniin taas, kun olen noita viime kesän Desun ja Frostin ohjelmia nyt katsonut YouTubessa ja hyviä ovat olleet (:

   Poista